Adela (Women’s White Long Sleeve Sport Shirts)

Autor: Daniel Veronese

Direcció: Jorge Sánchez

Ajudant de direcció:Roger M. Puig

Intèrpret: Mireia Gubianas

Estrena: 22 de juny de 2014 a Terrats en Cultura.

Representada a: Sala Villarroel, maig-juny 2015.

Daniel Veronese és un dels grans exponents del fenomen internacional de la nova dramatúrgia argentina. Els seus espectacles s’han estrenat als teatres més prestigiosos dels cinc continents, però ell no ha perdut mai la sensibilitat de fer el que considera el tipus de teatre més pròxim a l’espectador: el teatre “de salón”, el que es fa dintre de les cases i que proporciona un contacte més íntim i essencial.

El monòleg Women’s white long sleeve sport shirts és un text escrit per a una gran actriu, i comptem per a l’ocasió amb Mireia Gubianas, que va triomfar als escenaris d’Espanya, de Mèxic i de l’Argentina amb Gorda, de Neil LaBute, sota la direcció del mateix Daniel Veronese, i amb més de dos anys en cartell.

Una dona interpel·lada per un passat que retorna una vegada i una altra serà l’excusa perquè l’espai escènic es converteixi en el centre de la tempesta humana, on la veritat i la invenció seran la trama inseparable i difosa d’un mateix destí de condemna i salvació. Women’s… reflexiona sobre la violència de gènere mentre ens submergeix en l’univers teatral de Daniel Veronese, des de la dramatúrgia, l’estètica, la construcció de personatge o de la realitat escènica. Una exploració dels límits entre la realitat i la ficció en un espai on l’artifici teatral és portat a la seva mínima expressió i el treball actoral assumeix la responsabilitat de la construcció teatral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s