La flor de paper

Text: Roger M. Puig
Direcció: Roger M. Puig
Actors: Georgina Asin, Joan Serrats i Pere Selvas
Ajudant de direcció: Anna Melgarejo
Espai escènic, vestuari i art: Massimo Permice i Irene Jiménez
Espai Lumínic: Ingrid Espín
Una producció de El balcón de la espera

Posada en escena a l’Obrador de la Sala Beckett (22 d’abril de 2013), a la Nau Ivanow (21-24 de novembre de 2013) i al Tantarantana Teatre (del 14 de desembre de 2013 al 10 de gener de 2014).

Dos desconeguts, cara a cara. Per primer cop a la vida. Es reconeixen per primera vegada. Estan ben a prop. Es poden sentir, fins i tot, la respiració. Se sent el silenci. Les mirades no es creuen. Hi ha por. Hi ha molta por. Dos desconeguts, cara a cara. Desconeguts però íntimament lligats.

Per una banda tenim a A, una dona. Política. El seu marit va morir en un atemptat terrorista anys enrere, deixant òrfena una filla d’un any. Des de la mort del seu marit té malsons constants. Però també un sentiment de culpabilitat. I és que hi ha qui pensa, ella potser també, que s’ha aprofitat de la seva tragèdia per a “escalar” políticament.

Per altra banda, tenim a B, un home. Va ser qui, en un dia plujós, va prémer el gallet de la pistola que va acabar amb la vida del marit d’A.B porta anys empresonat. Està complint condemna. Els anys de presó han suposat anys de tancament en si mateix, de reflexió i de por. Ara, està disposat a treure cap a fora aquesta reflexió i aquesta por. Està disposat a demanar perdó.

I, per últim, tenim al Mediador. Una persona que serà l’enllaç entre A i B però que, no agafarà protagonisme, perquè serà, al cap i a la fi, una espècie de contacte entre “La flor de paper” i el públic que l’estarà veient i escolant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s